Kevyiden sähköajoneuvojen palvelut

Olemme nuorekas ja kehittymishaluinen yritys. Tarjoamme uusia, ympäristöystävällisiä ja hauskoja liikkumisratkaisuja! Palvelumme ovat räätälöityjä tuotepaketteja esimerkiksi erilaisten tapahtumien avuksi. Kauttamme voit myös ostaa, vuokrata ja huoltaa ajoneuvosi. Palvelemme Uudessakaupungissa ja Turussa.

Sähköpotkulauta on akuilla ja sähkömoottorilla toimiva kulkuväline erityisesti kaupunkiliikkumiseen. Toisaalta myös mökkitie taittuu mukavasti isorenkaisella mallilla. Sähköpotkulaudat määritellään laissa kevyisiin sähköajoneuvoihin, joita kuka tahansa saa ajaa julkisilla teillä. Ajoneuvoihin sovelletaan polkupyöräilijän liikennesääntöjä ja niihin ei tarvita ajokorttia tai vakuutusta.

Ajankohtaista

CIVITAS ECCENTRIC yhteistyöhanke Turun kaupungin kanssa aloitettiin 31.7.2018!

Turun tavoitteena on olla hiilineutraali kaupunki vuonna 2029, ja fiksu liikkuminen on merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Liikkuminen on vuonna 2029 ennen kaikkea kävelyä, pyöräilyä, sähköistä joukkoliikennettä ja ajoneuvojen yhteiskäyttöä.

Lisätietoa https://www.turku.fi/civitas-eccentric


Sähköpotkulaudoista ja E-Wheelsistä löytyy mielenkiintoiset jutut ainakin kahdesta lehdestä. Artikkelit pääset lukemaan linkeistä:
Turkulainen-Sähköpotkulaudassa on ainesta kesän hittiajokiksi
Seutusanomat-Paksurenkainen sähköpotkulauta veti messuväkeä


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Muista seurata meitä myös Facebookissa. [maxsocial id=”1″]

cleantech-4